Last of Us-dev: We blijven singleplayer games maken

thumbnail

Na het eerdere bericht over Naughty Dog dat bekend maakte dat de ontwikkelaar werkt aan een standalone multiplayer game, is nu bekend gemaakt door dezelfde producent dat men zich ook zal blijven focussen op singleplayer avonturen. Via de Game Informer laat co-president Evan Wells samen met Neil Druckmann namelijk weten dat het maken van singleplayer games in het DNA zit van de developer.

Het zit in ons DNA om verhalen te vertellen. Dat zal ook zo blijven. Singleplayer ervaringen staan dichtbij ons en zijn ons dierbaar. Het is wat de mensen aantrok om bij Naughty Dog te komen werken. Het inspireert ze. Dus we blijven dat zo lang doen als we kunnen. Sony legt ons ook niet dingen op om de windrichting van de gamesindustrie te volgen. Ze vragen ons niet om ineens andere games te produceren. Als je passie hebt voor een project, dan komen er ook goede games uit naar voren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box