“Lara Croft wordt ouder in nieuwe game en zou een team aansturen”

thumbnail

De volgende Tomb Raider-game zou een ervaren Lara Croft bevatten die een team van tomb raiders leidt. Dat is volgens een script dat naar verluidt wordt gebruikt om de acteurs van de niet-geopenbaarde game te casten. Volgens het vermeende script staat de volgende Tomb Raider intern bekend als ‘Project Jawbreaker’ en wordt beschreven als een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een moderne wereld die wordt opgeschrikt door een mysterieuze catastrofe.

De jonge dagen van Lara zijn voorbij en ze is nu een ervaren strijder die juist anderen op leidt voor het leven als Tomb Raider. Ze accepteert de nieuwe fase in haar leven en stuurt nu andere mensen aan in plaats van dat ze zelf op avontuur gaat. Met een team aan haar zijde zou ze nu aan de top willen blijven. De details zijn niet officieel bevestigd.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1647
  10 dagen geleden

  Als ze dan op een gegeven moment ook niet meer zo actief gaat zijn dan lijk me dat niet zo slim.Lara Croft is wel de Tomb Raider en dat is wat je haar wilt zien doen in de spellen.Zij heeft niet zo een goddelijke excuus als Kratos,Dus dat betekend dat we inderdaad weer een reboot zullen krijgen in de toekomst.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx