Lange trailer Dead Island 2 onthuld

thumbnail

Met nog minder dan twee maanden te gaan voordat Dead Island 2 wereldwijd verschijnt, bieden Dambuster Studios en Deep Silver spelers een uitgebreide blik op de gameplay. De trailer begint helemaal aan het begin van de game in Bel Air, Los Angeles.

In de trailer gebruikt de slachter Dani een uitgebreid arsenaal wapens, met elk hun eigen, unieke vechtstijl en eindeloze upgrade-mogelijkheden. De wapens komen goed van pas tijdens haar confrontaties met standaard-zombies (Walkers, Shamblers, Runners), Variant (grenadier walkers), en Apex (hyper-gemuteerde zombies) met elk hun eigen krachten en gedrag.

Dani komt uit de mosh pits van County Cork, Ierland, en heeft een unieke slachtstijl, volhardend maar evenwichtig, die uitnodigt tot een behendige manier van vechten. Haar missie? Om het Halperin Hotel te bereiken.

De trailer toont ook hoe spelers krachtige Skill Cards kunnen gebruiken om Dani’s vaardigheden te verbeteren en haar speelstijl te veranderen, terwijl ze zich een weg baant door de beginfase van de game.

Dambuster Studios’ speciale verminkingssysteem genaamd FLESH (Fully Locational Evisceration System for Humanoids) zorgt ervoor dat het breken van botten, afkappen van ledematen en verschroeien van vlees meer voldoening dan ooit schenkt.

Als geïnfecteerde, maar deels immune slachter, kun je ook haar besmette DNA activeren om de Fury Mode te activeren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx