Laad je op voor het schooljaar in de Trust Playground

thumbnail

De vakantie is nog in volle gang, maar voor je het weet staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur. Ben je nog niet helemaal klaar om terug naar school te gaan? De Trust Playground in de Esports Game Arena heeft met de Back to School oplaadactie de oplossing om je weer op te laden voor het aankomende schooljaar. Kom lekker ontspannen, speel je favoriete games, en maak je kans op 1 van de Trust Redoh powerbanks die wekelijks onder bezoekers van de Trust Playground worden verloot.

De samenwerking met de Esports Game Arena waar de Trust Playground sinds mei 2022 is gevestigd, wordt nog een jaar voortgezet. De Trust Playground, bestaande uit 10 PC-setups met de nieuwste specs, geeft bezoekers jong en oud de mogelijkheid om samen met vrienden en vriendinnen lekker te ontspannen tijdens bijvoorbeeld een potje Call of Duty: Warzone, Fortnite of League of Legends met de beste en nieuwste Trust peripherals. Neem plaats in de comfortabele Trust Resto gaming chair, luister naar het heldere geluid van de GXT 450 Blizz headset, gebruik de razendsnelle toetsen van de GXT 865 Asta keyboard, en mik met precisie met behulp van de GXT 960 Graphin gaming muis. Zin om jouw favoriete game te spelen op een serieuze setup in de Trust Playground en kans te maken op de Trust Redoh powerbank? Verzeker jezelf dan van een plek en reserveer via de website van Esports Game Arena.De Back to School oplaadactie is de eerste activiteit van de verlengde samenwerking en duurt tot en met 30 september 2023. Trust organiseert het komende jaar samen met Esports Game Arena meerdere activiteiten voor de bezoekers van de Trust Playground. Daarnaast is de Trust Playground ook beschikbaar voor de verjaardagsfeestjes en bedrijfsuitjes die Esports Game Arena organiseert.

Kom naar de Esports Game Arena, speel ontspannen je favoriete games in de Trust Playground en maak kans op de Trust Redoh powerbank t.w.v. €29,99. Zo begin je jouw schooljaar met genoeg energie!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx