Kurio TAB en Kurio Smartphone – vanaf eind september verkrijgbaar

thumbnail

Ieder gezin met kinderen kan het beamen; de tablet en mobiele telefoon werken als een magneet op uw kind. Online spelletjes spelen, YouTube filmpjes bekijken, internetten: hoe jong ze ook zijn, kinderen hebben er een natuurlijke handigheid in om de weg op het digitale net te vinden met mobiele apparaten. Maar die handigheid kan hen ook in contact brengen met allerlei gevaren. Kurio biedt gezinnen met kinderen een lijn mobiele apparaten die daadwerkelijk geschikt is voor kinderen van 3 tot 12 jaar en hen onbezorgd de digitale wereld laat ontdekken. Kurio TAB, de Android Tablet en Kurio Smartphone, de Android mobiele telefoon, zijn niet alleen hip en van alle technologische snufjes voorzien, ze zijn voorzien van het Kurio Genius internetfiltersysteem, een van de meest geavanceerde systemen van dit moment, waarmee kinderen in een veilige omgeving de digitale wereld kunnen betreden. Voor kinderen een plezier, voor ouders een geruststellende gedachte! Kurio TAB en Kurio Smartphone zijn vanaf eind september verkrijgbaar.

De Kurio TAB en Kurio Smartphone zijn voorzien van verschillende familievriendelijke functionaliteiten. Bij het eerste gebruik stellen ouders per gebruiker een eigen profiel in. Op de Kurio Tab kunnen tot acht onafhankelijke gebruikersprofielen ingesteld worden. Na het instellen van het gebruikersprofiel kunnen kinderen geheel zelfstandig spelen en leren, zonder dat de ouders toezicht hoeven te houden. U kunt tevens een tijdlimiet instellen, zodat kinderen slechts een beperkte tijd per dag op de mobiele apparaten bezig zijn.

Kenmerken Kurio:
– Internetfilter: Kurio Genius bevat een database met ruim 450 miljoen websites die dagelijks geüpdate wordt. Aan de hand van het gebruikersprofiel bepaalt het filter of een kind een website wel of niet mag en kan bezoeken.

– Tijdlimieten: Per gebruiker kunnen tijdslimieten worden ingesteld.
– Veilig: Geen toegang tot informatie, websites of apps die niet geschikt zijn voor kinderen.
– Gebruiksvriendelijk oudergedeelte: Dit gedeelte is met een wachtwoord beveiligd, zodat alleen de ouders aanpassingen kunnen doen. De kinderen kunnen wel zien welke restricties gelden, zodat een dialoog tussen ouder en kind ontstaat.
– Toezicht: Ouders kunnen zien met welke telefoonnummers wordt gecommuniceerd, maar de inhoud blijft afgeschermd. Zo wordt de privacy van het kind niet aangetast.
– Leerzaam: Er is een ruime keus aan leerzame en leuke apps voor iedere leeftijd.
– Intel® Chip: De Kurio Tab bevat de dual-core Clover Trail1,2 GHz Intel Chip.
– Google Play Certificering: Alle Kurio apparaten hebben de Google Play Store.
– OTA Update Center: Over-the-air software update brengt gebruikers op de hoogte als er een update beschikbaar is.
– Kurio Motion Techniek: Kurio is de eerste tablet met een ingebouwde motion techniek voor gaming. Hiermee kunnen kinderen op de tablet verschillende spelletjes spelen en puzzelen door middel van beweging.

Kurio TAB

Met de Kurio TAB kunnen kinderen al vanaf 3 jaar zelf aan de slag met de tablet. Kinderen kunnen zonder ouderlijk toezicht veilig video’s kijken, tekenen en spelenderwijs leren. De ingestelde tijdlimieten zorgt ervoor dat kinderen niet langer dan wenselijk gebruik maken van de tablet. Door middel van het vooraf ingestelde profiel ‘groeit’ de Kurio TAB met het kind mee; de restricties, websites en apps die toegankelijk zijn, worden automatisch aangepast naarmate het kind ouder wordt. De tablet is bovendien zeer handzaam en bevat een stevige beschermhoes, bestand tegen een stootje. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x