Koop Marvel’s Midnight Suns in de Firaxis Tactical Legends speciale aanbieding op Steam

thumbnail

2K kondigt vandaag Firaxis Tactical Legends aan, een nieuwe speciale aanbieding op Steam die beschikbaar is tot 2 januari 2023 en basisspelversies bevat van Marvel’s Midnight Suns, XCOM: Enemy Unknown en XCOM 2. De speciale aanbieding is vandaag beschikbaar voor een adviesprijs van € 57.93 en komt in aanmerking voor de Steam “Complete the Set” functie, waarbij je alleen betaalt voor en items ontvangt die je nog niet bezit.

Het nieuwste spel van Firaxis, Marvel’s Midnight Suns, is inbegrepen als onderdeel van de speciale aanbieding van Firaxis Tactical Legends. Genomineerd voor IGN’s Best RPG of 2022, lanceerde Marvel’s Midnight Suns met lovende kritieken, waarbij VGC het een 5 uit 5 gaf en het een “moderne strategie klassieker” noemde. PC Gamer zei dat het “volledig briljant” was en scoorde het een 88 uit 100, en Rock Paper Shotgun noemde het “een van de beste superhelden games full stop.” De speciale aanbieding van Firaxis Tactical Legends omvat:

Marvel’s Midnight Suns

 • Marvel’s Midnight Suns combineert het rijke verhaal, de relaties tussen personages, de aanpassingen en de progressie van een RPG met de tactische strategie en gevechtsmechanismen van een revolutionair nieuw kaartspel. In de donkere kant van het Marvel Universum smeed je onbreekbare banden met legendarische Marvel Super Heroes en gevaarlijke bovennatuurlijke krijgers in de strijd tegen de grootste bedreiging tot nu toe… de demonische krachten van Lilith en de oudere god Chthon. Marvel’s Midnight Suns heeft een PEGI 16 rating.

XCOM: Enemy Unknown

 • Winnaar van tientallen Game of the Year awards, XCOM: Enemy Unknown is de moderne remake van de klassieke en geliefde originele XCOM. XCOM: Enemy Unknown geeft je de leiding over een geheime paramilitaire organisatie genaamd XCOM. Als XCOM-commandant verdedig je je tegen een angstaanjagende wereldwijde buitenaardse invasie door middelen te beheren, technologieën te bevorderen en toezicht te houden op gevechtsstrategieën en tactieken van individuele eenheden. XCOM: Enemy Unknown heeft een PEGI 18 rating.

XCOM 2

XCOM 2 is het vervolg op XCOM: Enemy Unknown, het in 2012 bekroonde strategiespel van het jaar. Aliens heersen nu over de aarde en beloven een schitterende toekomst voor de mensheid, terwijl ze in het geheim een sinistere agenda verbergen. Als leider van een guerrillamacht die het hoofd moet bieden aan onmogelijke kansen, moet je een wereldwijd verzet op gang brengen om de buitenaardse dreiging uit te schakelen en het menselijk ras van de ondergang te redden. XCOM 2 heeft een PEGI 16 rating.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx