Konami’s PES 2013 competitie bereikt hoogtepunt tijdens GAMES13 in de VAE

thumbnail

Dit jaar organiseert Konami Digital Entertainment B.V. de jaarlijkse PES World Finals in Dubai, waar de allerbeste PES 2013 spelers van over de gehele wereld zich verzamelen.

Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats in het Dubai Convention and Exhibition Centre tijdens Dubai’s GAMES13 expo, de grootste videogame show van het Midden Oosten. De 38 beste PES 2013 spelers gaan hier de strijd met elkaar aan. De PES World Final is de afsluitende gebeurtenis het drie daagse evenement. Spelers uit Europa, Amerika, Japan en het Midden-Oosten zullen dit jaar samenkomen om te strijden voor de titel.

Aan het begin van de wedstrijd worden de spelers verdeeld in poules en worden er wedstrijden van 10 minuten gespeeld. Vervolgens gaat een reeks van knock-out wedstrijden van start, waardoor de druk verhoogt wordt op de spelers. De uiteindelijke winnaar ontvangt 10.000 euro en de runner up ontvangt 5.000 euro. Ook de huidige kampioen Pau ‘PaUU24’ Lara keert terug op dit toernooi, om zijn titel te verdedigen.

“De PES World Finals zijn het hoogtepunt van de vele intensieve PES 2013 wedstrijden, waar de beste spelers samenkomen om te strijden voor de titel,” aldus Jon Murphy, European PES Team Leader. “Het event groeit ieder jaar weer en we zijn verheugd om het event dit jaar in Dubai te organiseren; een belangrijk gebied voor ons als we kijken naar de uitbreiding van de PES serie. We verwachten een sterke competitie met een grote hoeveelheid aan vaardigheden. De game PES vergt oefening en het is dan ook niet gek dat de top 38 spelers ook echt deze plek in de finale verdiend hebben.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx