Konami’s MyPES app gaat live

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH kondigt de volledige versie van myPES app aan, waarmee spelers van PES 2012 competities op maat kunnen maken en de resultaten van zowel online als offline een-tegen-een wedstrijden met vrienden kunnen tonen.

De gratis myPES Facebook App is nu beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC voor de PES 2012 spelers. Dit is een speciale tool die spelers de mogelijkheid biedt om vrienden uit te nodigen in hun op maat gemaakte competitie en de resultaten kan delen met hun vrienden via Facebook prikbord. De myPES app wordt gesynchroniseerd met de Facebook pagina en de ranglijsten worden automatisch bijgewerkt na online of offline gespeelde wedstrijden.

Spelers worden ook beloond voor hun activiteiten. De punten in PES 2012 van myPES spelers worden automatisch verdubbeld door het gebruik van de app. Naast deze bonussen van myPES, zijn er ook game gerelateerde bonussen te behalen, wanneer specifieke doelen bereikt worden of activiteiten worden afgerond. Ook zijn er verborgen bonussen, die speciale verrassingen bevatten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik zie hier de toegevoegde waarde wel van… gek op app’s…. 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Forza 4 voor mij.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx