Konami’s hitserie maakt comeback met Contra: Rogue Corps

thumbnail

Konami Digital Entertainment, B.V. heeft met CONTRA: ROGUE CORPS de terugkeer ingeluid van de Contra hitserie naar console en PC. Vanaf 26 september kunnen spelers de serie die sinds 1987 talloze schietspellen geïnspireerd heeft zelf ervaren.

Om de verrassing rondom de ontwikkeling en lancering van CONTRA: ROGUE CORPS nog groter te maken, kondigt KONAMI ook nog met plezier de Contra Anniversary Collection aan. Deze omvat 10 klassieke games uit de roemruchte Contra serie en is vanaf nu te koop in alle digitale game stores.

CONTRA: ROGUE CORPS is een zogenaamde ‘third-person action game’ voor dubbele controller, ontwikkeld voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, en PC (STEAM). Door niemand minder dan de man achter CONTRA III: THE ALIEN WARS en CONTRA: HARD CORPS, Nobuya Nakazato, die meer dan 25 years toonaangevende ervaring met de serie heeft samengebald in CONTRA: ROGUE CORPS, met enorme en bizarre vijanden, over-the-top geweld en een ijzersterke bezetting van diverse inzetbare karakters die bijdragen aan het brutale karakter van de de game.

Verschillende jaren na het plaatsvinden van de Alien Wars, volgt CONTRA: ROGUE CORPS een voormalige militaire groep, opererend aan het randje van de samenleving als premiejagers en schatzoekers in de ‘Damned City’. Hier overleven vraagt om snelle reacties, krachtige wapens, een incidenteel orgaan en kunstmatige nabootsing. Spelers zullen missies vervullen binnen PVE campagnes en middelen vergaren om hun geschut te verzwaren, om zo te overleven in de Damned City. Als al het andere mislukt… breng dan een vriend mee en maai samen vijanden neer in online én lokale multiplayer spelmodi!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box