Konami spettert met Puddle op XBLA en PlayStation Netwerk

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH bevestigt vandaag de releasedatum van de vaardigheidsgame Puddle voor Xbox LIVE Arcade en PlayStation Network. Daarnaast onthult de uitgever een aantal nieuwe beelden van deze prijswinnende titel.

Puddle wordt 25 januari gelanceerd via Xbox LIVE Arcade voor de Xbox 360 video game en het entertainment systeem voor Microsoft, verder wordt de game via PlayStation Network voor de PlayStation 3 computer entertainment systeem uitgegeven. De game daagt de speler uit verschillende vloeistoffen te begeleiden door een reeks van steeds complexere levels.

De nieuwe screenshots tonen de grote verscheidenheid van het navigeren om obstakels. Spelers moeten warme stralen en elektrische schokken vermijden, die de vloeistof verdampen. Ook moeten de spelers met zorg omgaan met radioactieve vloeistof, door een virtuele plas raketbrandstof manoeuvreren met behulp van een handgetekende blauwdruk en zelfs een slok water door het menselijk lichaam volgen!

Door de achtergrond te laten bewegen, loodsen spelers hun vloeistof er doorheen, rekeninghoudend met de unieke eigenschappen van de vloeistof, de reactie met zwaartekracht, wrijving en natuurlijk de verschillende obstakels in elk level. Doordat de spelers slechts een klein gedeelte van het level zien, biedt Puddle onverwachte wendingen. Spelers moeten dus alert zijn voor de volgende uitdaging. Met behulp van de PlayStation®Move of Sixaxis controller ondersteunt Puddle voor de PlayStation Network ook ‘motion controls’

Puddle is begonnen als een studieproject. De game won in 2010 de Student Showcase prijs op het Independent Gaming Festival tijdens de Game Developer’s Conference. Het is nu een volwaardig downloadbare game die spelers nog nooit eerder hebben ervaren.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x