Konami schittert met unieke Yu-Gi-Oh! kaarten

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH heeft bekend gemaakt een paar bijzondere ‘2010 Collectible Tins’ uit te brengen, met zeldzame kaarten die de gebruikers toe kunnen voegen aan de 5D’s Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME range.

Konami zal in de loop van het jaar twee sierlijk ontworpen blikken uitgeven, met in elk blik Secret Rare en vier Super Rare kaarten, naast de vijf Booster Packs. De blikken zijn ontwikkeld om de Decks, Cards en andere Yu-Gi-Oh! spullen in op te bergen. De kaarten zijn te gebruiken met de bestaande Absolute Powerforce, The Shining Darkness en Ancient Prophecy booster sets.

De met goud geschakeerde Majestic Red Dragon Tin bevat Jack’s meest gevaarlijke Synchro Monster, en biedt Elemental Hero Stratos en drie andere Super Rare kaart varianten, naast haar zeldzame Secret cover star. Het tweede blik bevat Crow’s Black-Winged Dragon Synchro Monster, en bevat vijf kaartensets, een Chimeratech Fortress Dragon en drie andere Super Rare kaarten.

De blikken zijn vanaf vandaag in de winkels verkrijgbaar

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Op zich zat dat spel wel beter in elkaar dan pokemon kaarten. Ik heb ze nog wel gehad, maar ik ben meer een pokemon kaart fan geweest dan yu-gi-oh.

Anoniem

Drop in drop out coop klinkt goed! Game ziet er wel iets te kleurrijk uit alleen.

Anoniem

Prachtige tijden gehad met dit waanzinnige spel VROEGER

Anoniem

Yu gi oh is zo 2005

Anoniem

ik dacht dat yu gi oh kaarten er niet eens meer waren joh 😮 snap ook niet waarom ze dit doen :S


Naar boven
5
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x