Konami onthult LFP’s LigaBBVA voor PES 2012

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH kondigt aan dat PES 2012 opnieuw draait om LigaBBVA, de top divisie van de Spaanse LFP competitie.

Door de overeenkomst tussen LFP en Konami profiteert PES 2012 van de opname van 20 clubs en daarmee alle verbandhoudende officiële competitie-elementen. Deze aankondiging volgt na KONAMI’S bekendmaking van Cristiano Ronaldo als coverster voor PES 2012. De middenvelder van Real Madrid zal te zien zijn in zijn natuurlijke clubomgeving en biedt de gebruikers de ervaring van het volledige LigaBBVA seizoen en de exclusieve UEFA Champions League met Cristiano Ronaldo als boegbeeld.

PES 2012 beschikt over 20 LigaBBVA teams die dit jaar strijden in een van meest prestigieuze nationale competities ter wereld. Real Madrid, FC Barcelona, Valencia CF en Sevilla CF behoren tot degenen die dit seizoen zullen strijden om het kampioenschap. PES 2012 zal de officiële trofee gebruiken en in-game stadion reclame tijdens de wedstrijdenlaten zien. De nieuwe officiële licentie biedt de gebruikers van PES 2012 de mogelijkheid om het complete seizoen in de nieuwe Football Life gamemode te spelen, waarbij hun teams en spelers zowel voor het nationale elftal als in de binnenlandse competities van de UEFA hun hoogtepunt zullen bereiken.

PES 2012 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC verschijnt op 14 oktober en de releases voor de PSP en PlayStation 2 versies staan gepland op 27 oktober gevolgd door de Wii versie op 3 november. Daarnaast bevestigt Konami dat de versies voor de Nintendo 3DS en iOS in ontwikkeling zijn. De releasedatum zal later bekend worden gemaakt.

De feedback over de game is positief, met als belangrijkste toevoegingen Teammate Controle – waarin de twee spelers beter samenspelen of twee spelers tegelijk bestuurd kunnen en het Active Al systeem dat ervoor zorgt dat spelers nauw samenwerken om ruimte te creëren, zones te verdedigen en de linies dicht te houden om aanvallen van de tegenstander te stoppen.

“Het is fantastisch dat wij kunnen bevestigen dat PES 2012 beschikt over een volledige LigaBBVA competitie en wedstrijden,” aldus Jon Murphy, Europees PES Teamleider voor Konami Digital Entertainment GmbH. “Het is een competitie die bekend staat om zijn vele grote spelers en teams, de vaardigheden en opwinding: drie basiskenmerken van PES 2012. Wij streven naar zoveel mogelijk licenties in de PES serie en wij zullen dan ook blijven werken aan de toevoegingen van competities en clubs waar mogelijk.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx