Konami brengt LIGHT en DARK naar Yu-Gi-Oh!

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH heeft aangekondigd dat het een Twilight edition zal uitbrengen als meest recente toevoeging aan de populaire Yu-Gi-Oh! 5Ds TRADING CARD GAME op 15 januari, 2010.

De Twilight Edition komt in een Special edition- box met drie negen-kaart boosters en een extra kaart, die speciaal is ontwikkeld om de allerbeste LIGHT en DARK monsters van de serie aan te bieden. Het is bovendien de eerste serie die de fans van de collectie eenvoudig toegang biedt tot de begeerde en zeer zeldzame Honest card een van de meest krachtigste toevoegingen van de serie aller tijden.

Elk kaartenpakket garandeert de speler een Honest kaart en bevat bovendien de beste LIGHT en DARK monsters van de laatste twee jaar van Yu-Gi-Oh! 5Ds TRADING CARD GAME. De Twilight Edition zal een booster bevatten, elk van de populaire Light of destruction, Phantom Darkness en Tactical Evolution sets, die tegenstanders in staat stelt om zelfgemaakt, krachtige kaartensets te maken waardoor LIGHT en DARK- partijen met elkaar gecombineerd kunnen worden.

De Twilight Edition voegt nieuwe krachten toe aan de kaartensets van spelers in het hele land. aldus Martin Schneider, Europees Marketing en PR Directeur voor Konami Digital Entertainment GmbH. Als een van de eerste grote releases in 2010, is het ook passend om de fans te geven wat ze graag willen, en daardoor ook in staat zijn om de meest machtige LIGHT en DARK krachten en de Honest-card met elkaar te combineren. Dit zal extra diepgang geven aan de kaartensets van spelers en onze Yu-Gi-Oh-fans kunnen nog meer spannende toevoegingen verwachten het komende jaar. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Leuk voor de liefhebbers,ik vind het niets.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x