Kom meer te weten over NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS in deze nieuwe trailer

thumbnail

Ontdek in de aanloop naar de release van NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS op 17 november 2023 meer over de gameplay in deze nieuwe trailer en krijg een sneak peek op de originele Special Story-modus van de game. NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS kan je nu pre-orderen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

In Battle kunnen spelers kiezen uit het grootste rooster in een Naruto-game, met meer dan 130 personages, waaronder 10 nieuwe toevoegingen. Als ze tegenover hun tegenstanders staan, kunnen ze verschillende combo’s gebruiken en zelfs van leider wisselen om de druk op hun tegenstander te houden.

Ninjutsu en Awakening zullen ook een belangrijke rol spelen. In dit spel kunnen spelers tot 6 Ninjutsu-vaardigheden oppikken om het voordeel tegen hun tegenstanders te nemen. Ze kunnen ook ontwaken in een nieuwe vorm die hen meer kracht geeft om het tij in hun voordeel te keren. Om te proberen het gevecht te beëindigen, kunnen spelers al hun chakra gebruiken en een krachtige Secret Technique ontketenen, die bij het selecteren van specifieke personages kan veranderen in een Combination Secret Technique.

Een andere nieuwe functie, de ‘simple control’-modus, zal nieuwkomers in de franchise helpen krachtige combo’s te ontketenen door op één knop te drukken. Deze nieuwe besturingsstijl komt naast de standaardstijl die spelers van de STORM-serie kennen.

Door solo of online te vechten, kunnen personages een level omhoog gaan en wat aanpassingen en andere unlockables vrijspelen, zoals Finish-scènes. In Offline Free Battles kunnen spelers zelf kiezen of ze tegen een computer of een offline toernooi willen vechten. Spelers kunnen vervolgens hun vaardigheden aanscherpen tegen anderen over de hele wereld in het speltype Online, waarbij ze kunnen kiezen tussen Casual Match en Ranked Match.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx