Kojima enthousiast over sociale features van PS4

thumbnail

Metal Gear-bedenker Hideo Kojima is momenteel erg enthousiast over de PlayStation 4 console. Dat liet hij weten via de IGN. De nieuwe generatie is volgens de man een stuk krachtiger geworden waarmee ook nieuwe mogelijkheden ontstaan. Op sharing gebied heeft het spel flinke verbeteringen, zo denkt hij. Zo is het mogelijk om je ervaringen op een makkelijke manier te delen met andere spelers. Onder andere het opnemen van gameplay beelden maken dit mogelijk. Deze kun je vervolgens online zetten en delen met andere spelers. Kojima zegt dan ook zeker gebruik te willen maken van deze features. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Als er een keer een hack plaatsvind in die sociale features zijn de gevolgen niet te overzien. Ik zal het zeker niet gebruiken. Ik hoef ook al mijn priv?gegevens niet op straat als dat gebeurt want je moet kennelijk je echte naam ook aan je profiel koppelen. Dat is iets wat de eerdere PSN hack me geleerd heeft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Ik zal die dingen ook nooit gebruiken. Ik was er al bang voor dat de social media er weer de greep op zouden krijgen. Ik zag het al op de 360 (gelukkig niet geintegreerd in het geheel dus optioneel), maar dit is echt niet de kant die op wil. Nu zit het hardcoded in het systeem, bah! Ik ben benieuwd of MS dat ook gedaan heeft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Voor mij ook niet. Die share functies mogen wegblijven en het feit dat je je echte naam moet koppelen aan je profiel staat me ook tegen. Voor elke goede keus, maakt Sony 2 verkeerde lijkt het wel.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Nou ik echt niet. Die share knop zal ik NOOIT aanraken en kan wat mij betreft gestolen worden uit mijn toch al lelijke DS4.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x