Koers naar Nieuw-Zeeland met WRC 9

thumbnail

NACON en zijn ontwikkelstudio KT Racing onthullen met plezier de eerste gameplay-video voor WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Deze is gepland voor een release op 3 september 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc, dat laatste via de Epic Games Store, later gevolgd door releases voor de PlayStation 5, Xbox One Series X en Nintendo Switch.

Deze gameplay-video geeft fans van de competitie een eerste indruk van de inspanningen die KT Racing verricht om de iconische Rally New Zealand in de game te verwezenlijken. Deze rally keert na zeven jaar afwezigheid op grootse wijze terug naar de kalender van het FIA World Rally Championship. Het is één van de drie nieuwe rally’s die dit jaar worden gereden, samen met de Safari Rally in Kenia en Rally Japan, waar fans en spelers van WRC reikhalzend naar uitkijken.

Deze gloednieuwe rally biedt spelers een zware uitdaging langs de ruige kustlijn en woeste gebieden rond Auckland in het hart van Noordereiland.

“De wegen in Nieuw-Zeeland behoren tot de mooiste en hoogst gewaardeerde in de geschiedenis van het kampioenschap,” zegt Benoît Gomes, Lead Level Designer bij KT Racing. “De rally van Nieuw-Zeeland levert een unieke ervaring die bekend staat om zijn snelle ketens van bochten, nimmer aflatende ritme, en adembenemende landschappen. We hebben veel tijd gestoken in de voorbereiding om alles zo getrouw mogelijk de reproduceren, zoals de weelderige vegetatie, het bijzondere licht en de unieke uitzichten op de oceaan, maar ook de topografie en oppervlakken van de wegen, die voornamelijk uit grint bestaan. We zijn ervan overtuigd dat spelers net zo veel van de uitdagingen in WRC9 zullen genieten als wij ervan genieten de game te bouwen,” aldus Benoît Gomes.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x