Koch Media, Survios en MGM bundelen krachten voor Big Rumble Boxing: Creed Champions

thumbnail

Koch Media, een leidende wereldwijde publishing-partner, Survios, een Amerikaanse cross reality game-ontwikkelaar en software-uitgever, en het leidende entertainmentbedrijf Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) maken vandaag bekend dat ze samenwerken voor de fysieke uitgave van het komende boksspel Big Rumble Boxing: Creed Champions, dat in 2021 zal verschijnen voor NSW, PS4, XBOX One en Steam. De game is gebaseerd op de films in de Rocky– en Creed-franchise van MGM.

In Big Rumble Boxing: Creed Champions stappen spelers in de ring om te trainen, vechten en winnen als de legendes, zoals Adonis Creed en Rocky Balboa, in een beukende arcade-bokservaring die speelt in de beroemdste boksfilmfranchise ooit. Stijg in de klassementen van de intense arcade-mode, verbeter je vaardigheden in klassieke Rocky-trainingmontages, en vecht tegen vrienden in de lokale multiplayer.

“We zijn zeer verheugd om met Big Rumble Boxing: Creed Champions een nieuwe retailpublicatiesamenwerking met Koch Media aan te gaan voor onze eerste traditionele game-ervaring,” aldus Seth Gerson, Chief Executive Officer van Survios. “De expertise van Koch Media om geweldige games naar de  detailhandel te brengen komt goed van pas bij onze missie om cross-reality-games naar meer console- en pc-spelers over de hele wereld te brengen. Daardoor zijn ze een perfecte partner voor Survios en iconische filmfranchises als Rocky en Creed.”

Stephan Schmidt, Director Global Partner Publishing zegt: ““Bij Koch Media zijn we verheugd om samen te werken met een partner als Survios en hen met onze publishing-kantoren te helpen een wereldwijd publiek te bereiken. Onze wereldwijde en lokale teams zullen nauw samenwerken om alle marketing- en publicatie-inspanningen te ondersteunen. Het is altijd weer iets speciaals om te kunnen werken met beroemde licenties, zoals met Rocky en Creed duidelijk het geval is. ”

Robert Marick, Executive Vice President, MGM Global Consumer Products & Experiences, zegt: “We bundelen met veel plezier onze krachten met Koch Media en Survios om de Big Rumble Boxing: Creed Champions-game naar consoles en pc te brengen. Fans van de Rocky– en Creed-films kunnen in dit spectaculaire boksspel zelf in de ring springen en voor de kampioenstitel gaan.”

Rocky en Creed werden wereldwijde fenomenen dankzij hun boodschap om altijd door te zetten, zelfs als de kansen tegen je zijn. De Rocky– en Creed-films van MGM zijn geproduceerd door Chartoff Winkler Productions en wereldwijd goed voor meer dan 1,3 miljard dollar aan kassaverkopen, drie Academy Awards en tien Academy Award-nominaties. Terwijl de eerste Rocky-film later dit jaar zijn 45e verjaardag viert, blijft de franchise wereldwijd populair en nieuwe generaties fans inspireren.

Ga voor meer informatie over Big Rumble Boxing: Creed Champions naar BigRumbleBoxing.com en volg Survios op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en Discord.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box