Kirby krijgt zijn eigen TV-kanaal

thumbnail

Na zijn alom geprezen optreden in Kirby’s Epic Yarn, keert de schattige Kirby op 23 juni 2011 terug naar Wii als onderdeel van zijn eigen tv channel. Het Kirby TV Channel komt in het grootste deel van Europa beschikbaar als gratis download. In dit kanaal kunnen gebruikers genieten van tekenfilms met Kirby, de legendarische Star Warrior, die in Dream Land de strijd aangaat met King Dedede.

Het kanaal laat kijkers in totaal genieten van 50 afleveringen van de Kirby-tekenfilmserie. Gedurende een periode van zes maanden verschijnt twee keer per week een nieuwe aflevering. Fans van Kirby kunnen het uitzendschema net als bij een echt tv-kanaal bekijken en steeds uit vier afleveringen kiezen welke ze willen streamen.
Elke week worden er twee nieuwe afleveringen beschikbaar gesteld – één op maandag en één op donderdag. Deze afleveringen blijven twee weken beschikbaar, waarna ze worden vervangen voor nieuwe afleveringen.

Aflevering 1 blijft wel altijd beschikbaar, zodat elke Kirby-fan wanneer hij maar wil kan zien hoe Kirby in Dream Land is terechtgekomen. Houd het kanaal goed in de gaten want soms is het ook mogelijk om oudere afleveringen te bekijken, handig als je er eentje hebt gemist!
Het Kirby TV Channel wordt beschikbaar voor fans in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, België, Ierland, Griekenland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Of je nu al fan bent van Kirby sinds hij in 1992 debuteerde op de Game Boy in Kirby’s Dream Land of pas recent de schattige held ontdekte in Kirby’s Epic Yarn voor Wii, het nieuwe Kirby TV Channel is een geweldige plaats om op de hoogte te blijven van de avonturen die Kirby en zijn vrienden in Dream Land beleven.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box