King’s Bounty II komt in augustus 2021

thumbnail

Vandaag hebben 1C Entertainment en Koch Media aangekondigd dat King’s Bounty II, het komende nieuwe deel in de hooggeprezen King’s Bounty-serie met unieke, turn-based tactische role-playing games, op 24 augustus 2021 verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De originele lanceringsdatum van maart 2021 is aangepast om te garanderen dat spelers de best mogelijke ervaring krijgen wanneer de game uitkomt.

“Als team moesten we de moeilijke beslissing maken om de release van King’s Bounty II uit te stellen naar een later  moment in 2021. Dit om er zeker van te zijn dat het team genoeg tijd heeft om een zo goed mogelijke King’s Bounty-ervaring te leveren,” zei Nikolay Baryshnikov, CEO van 1C Entertainment.

“We bevinden ons momenteel in een fase waarin het spel compleet en speelbaar is, maar we hebben meer tijd nodig voor het testen, fixen van bugs en oppoetsen. Door de lancering uit te stellen winnen we kostbare maanden voor de balanceerfase, die hard nodig is voor zo’n belangrijk project, met zijn ambitieuze, open wereld, complexe verhaal, diepgaande turn-based tactische gevechten en RPG-mechanics,” aldus Denis Maltzev, de producer van King’s Bounty II. “Gezien de liefde en passie die jullie, als onze fans, al voor dit project toonden, zijn we dankbaar voor jullie steun en hopen we dat jullie nog even geduld hebben. We hopen dat dit geen lange vertraging zal opleveren. Houd onze nieuwskanalen in de gaten om in de loop naar de nieuwe releasedatum updates over de game te ontvangen. ”

Spelers konden een eerste blik op de game werpen tijdens de Epic Games Showcase en LUDI Awards op 11 februari 2021. Meer informatie over de game wordt op een later moment gedeeld.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x