Kingdom Hearts III Re Mind DLC nu verkrijgbaar op PlayStation 4

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat Keyblade-dragers kunnen terugkeren naar hun epische avontuur met Sora en zijn vrienden, want de Re Mind DLC* voor de bekroonde RPG, KINGDOM HEARTS III, is nu verkrijgbaar als digitale download voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.

In Re Mind kunnen spelers die KINGDOM HEARTS III voltooiden met Sora beginnen aan een nieuwe speelbare episode, waarin hij gevechten vanuit de perspectieven van zijn vrienden kan ervaren en onderweg nieuwe waarheden ontdekt. Spelers kunnen ook de strijd aangaan met verschillende krachtige eindbazen, inclusief de dertien eindbaasgevechten van de Limitcut Episode en een eindbaasgevecht in de Secret Episode. Daarnaast kunnen spelers genieten van de nieuwe Data Greeting Mode, slideshowfuncties en het nieuwe Premium Menu dat toegang biedt tot verschillende moeilijkheidsniveaus en gameplay-uitdagingen.

SQUARE ENIX maakt vandaag ook bekend dat er gloednieuwe KINGDOM HEARTS-content onderweg is naar mobiele apparaten. Een origineel verhaal, dat draait om de mysterieuze Young Xehanort, is nu in ontwikkeling.

De KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC is nu verkrijgbaar voor het PlayStation 4-systeem. Het KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video-pakket, met daarin naast alle KINGDOM HEARTS III Re Mind-content ook videobeelden van het KINGDOM HEARTS – World of Tres – Orchestra-concert dat op 30 november 2019 is opgenomen in Osaka, is vanaf vandaag ook verkrijgbaar.

De KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC komt op 25 februari 2020 beschikbaar voor de Xbox One-familie van apparaten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box