King of Fighters XII uitgesteld, 360-versie nog deze maand

thumbnail

King of Fighters XII is uitgesteld voor de PlayStation 3. Een nieuwe releasedatum kon aan Europa nog niet gegeven worden maar deze zal in september gaan vallen. De Xbox 360 bezitters kunnen het uitdelen van rake klappen nog steeds gaan starten op 28 augustus aanstaande.

De King of Fighters serie is alweer toen aan zijn 15e verjaardag en dat wordt in stijl gevierd met het compleet nieuwe King of Fighters XII.Ontwikkelaar SNK is voor dit nieuwe deel afgestapt van de oude hardware waardoor de serie een geweldige grafische boost heeft gekregen. De graphics spatten van het scherm door de geweldige HD beelden die er op je scherm verschijnen. De gameplay is 2d en borduurt voort op hetgeen waarmee de serie populair is geworden. De game bevat 20 personages om uit te kiezen. Met King of Fighters XII brengt SNK de beroemde vechtserie voor het eerst naar de next-gen consoles.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box