Keer terug naar Spira in nieuwe trailer Final Fantasy X-2 HD Remaster

thumbnail

Met slechts een paar maanden te gaan tot de komst van FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster op de PlayStation 4 in Europa en PAL-regio’s heeft Square Enix Ltd., vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht voor het binnenkort verwachte spel, getiteld “Return to Spira”.

In de gloednieuwe trailer “Return to Spira” zie je de schitterend geremasterde graphics van de titel en een aantal goede internationale kritieken die de geliefde FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster vóór de PlayStation 4-release dit jaar heeft gekregen. Zowel nieuwe als oude fans kunnen de trailer “Return to Spira” bekijken op: https://youtu.be/AsLt8_1c-Qc

FINAL FANTASY X vertelt het verhaal van Tidus, een blitzball-ster die de jonge, mooie bezweerder Yuna vergezelt op haar missie om de wereld van Spira te behoeden voor een oneindige cyclus van verwoesting, die wordt veroorzaakt door de kolossale dreiging “Sin”.

FINAL FANTASY X-2 keert terug naar de wereld van Spira, waar High Summoner Yuna met haar bondgenoten Rikku en Paine de mysteries ontrafelt achter de boodschappen in de bollen waarop ze jaagt, niet wetende dat de antwoorden die ze zoekt alles kunnen veranderen.

Nieuwe eigenschappen FINAL FANTASY X/X-2 voor PlayStation 4:
• Verbeterde graphics – Graphics zijn verbeterd en gelijkgetrokken met Playstation 4-normen
• Originele of gearrangeerde muziek – Kies tussen de originele of gearrangeerde soundtracks uit FINAL FANTASY X
• Volledige cross-savecompatibiliteit – Verplaats je spelbestand en speel verder op Playstation 4-, PlayStation 3- en PlayStation Vita-systemen. FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster is overal beschikbaar, waar je ook speelt. (PS3- en PS Vita-versies apart verkrijgbaar.)

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster is vanaf 15 mei 2015 verkrijgbaar voor de PlayStation®4 als download of fysieke versie. Om de PlayStation 4-release te vieren, geeft SQUARE ENIX een speciaal limited edition SteelBook met illustraties van de legendarische vormgever Yoshitaka Amano aan iedereen die het spel reserveert.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x