Karaoke Revolution Glee versie, Deel 2 voor Wii™

thumbnail

Gleeks zullen deze lente genoeg te zingen hebben met de introductie van de tweede editie van Karaoke Revolution Glee: Deel 2 voor Wii™. Konami Digital Entertainment GmbH en Twentieth Century Fox Consumer Products hebben vandaag aangekondigd dat de veelgeprezen Karaoke Revolution franchise zal terugkeren met een volledig nieuwe line-up. Deze bevat 20 van de beste songs en show momenten uit deel twee van ‘Season One’, van de award-winnende tv-serie.

‘Hot off the heels’ van de originele hit, Karaoke Revolution Glee: Deel 2 zal gamers weer het gevoel geven dat zij deel uitmaken van ‘s werelds meest populaire Glee Club – New Directions – als zij in de huid kruipen van hun favoriete personages. Spelers kunnen de microfoon pakken en meezingen met ‘Gives you Hell’ van Rachel, of samen performen met Kurt op Lady Gaga’s ‘Bad Romance’. Of wat dacht je ervan om helemaal uit je bol te gaan met Mercedes, terwijl zij het dak eraf zingt met haar versie van Madonna’s “Like a Prayer”. ‘Gleeks’ zullen ook nieuwe gezichten tegenkomen , zoals de liedjes van Vocal Adrenaline’s hartenbreker, Jesse St. James! En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de game ook nog eens van veel nummers de lange versie en exclusieve footage van de serie zodat je als echte fan verzekerd bent van bijzondere video montages en nog nooit eerder vertoond materiaal.

“We wisten natuurlijk wel dat GLEE fans ongelooflijk gepassioneerd en trouw zijn, maar zelfs wij werden verrast door het overweldigende succes van de eerste Karaoke Revolution Glee titel en de enorme vraag naar een volgende,” aldus Kunio Neo, President van Konami Digital Entertainment GmbH. “Welnu, deze wens van de ‘Gleeks’ is uitgekomen. Deze game bevat nog meer fantastische hits, die zo kenmerkend zijn en gezorgd hebben voor het ongelooflijke succes van de serie, om mee te zingen.”

“De nabijheid en de persoonlijke verbinding die tot stand wordt gebracht door het spelen van de GLEE videogame is ongeëvenaard. Deze nieuwste Karaoke Revolution Glee maakt het voor de fans mogelijk om nog dichter bij de muziek, de verhaallijn en hun favoriete personages te komen,” zegt Gary Rosenfeld, Senior Vice President, New Media voor Fox Consumer Products. “Weet je trouwens dat het ook de allermooiste musical nummers bevat van de serie, zodat de fans echt heel veel hebben om naar uit te kijken.”

Daarnaast bevat het spel ook nog eens de bijzondere Karaoke Revolution’s proprietary voice recognition technologie, die op zeer accurate wijze registreert of je op de goede toonhoogte zingt en of je de timing voor elkaar hebt. Deel 2 is volledig uitgerust met geheel vernieuwde audio- en stem applicaties. Zoals een nieuwe vibrato indicator die de spellers helpt om de hoogste noot te zingen en hun zangtalenten te ontwikkelen. Daarnaast kan je ook het volume onafhankelijk van elkaar controleren, zodat je de zang en instrumentale partijen op iedere track naar eigen believen kan instellen. Om echt een unieke show weg te geven, kan je als speler ook nog allerlei geluidseffecten toevoegen. Verder kan je, naarmate je steeds beter en beter wordt, speciale GLEE items vrijspelen en verzamelen in je plakboek.

Karaoke Revolution Glee: Volume 2 komt deze lente nog uit, exclusief voor de Wii.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx