Jet Set Radio gaat opnieuw de lucht in

thumbnail

SEGA of America, Inc. en SEGA Europe Ltd. hebben vandaag de binnenkort verwachte digitale release aangekondigd van het populaire Jet Set Radio, de trendsettende Dreamcast-klassieker uit 2000, waarin je je tag overal op de muren moet zetten. DJ Professor K, Beat, Gum en alle GG’s gaan de straat op in deze geüpgrade HD-versie van Jet Set Radio, waarin spelers wedijveren om de macht over het futuristische Tokyo-to door hun grondgebied af te bakenen met graffititags op muren, billboards en rivaliserende bendeleden. De strakke gameplay, de soundtrack met talloze muziekgenres en de vooruitstrevende vormgeving van Jet Set Radio zijn vanaf de zomer van 2012 te bewonderen op Xbox LIVE Arcade voor het Xbox 360® video game and entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation Network en de pc (als digitale download).

In Jet Set Radio sluiten de spelers zich aan bij de GG’s, een veelbelovende straatbende in de futuristische stad Tokyo-to, om te strijden voor het recht op zelfexpressie; een strijd die gevoerd wordt tegen een overweldigende, door de bedrijfswereld aangestuurde politiemacht. Baan je rollend en springend een weg door dichtbevolkte stadsomgevingen op magnetisch aangedreven inline skates en bestuur bendeleider Beat en zijn groeiende groep gestoorde artiesten terwijl ze grond van lokale bendes stelen door de stad in kleurrijke graffiti te hullen. Geleid door Professor K, dj van Jet Set Radio, de heetste piratenzender in de stad, onthullen de GG’s uiteindelijk het sinistere plan dat wordt beraamd door de bestuurlijke macht van Tokyo-to.

“Telkens als we naar onze favoriete SEGA-klassiekers kijken, vragen de fans naar Jet Set Radio”, aldus Haruki Satomi, Senior Vice President of Digital Business bij SEGA of America. “Het spel was uniek toen het werd uitgebracht. Het was ook een van de eerste games in de geschiedenis die gebruikmaakte van cel shading. Belangrijker is nog dat Jet Set Radio een ode is aan zelfexpressie. We zijn benieuwd hoe gamers samen hun stempel op Tokyo-to gaan drukken.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box