Jax Jones samen met Zoe Wees en Pikachu in nieuwe muziekvideo

thumbnail

Jax Jones heeft ontegenzeggelijk de hitlijsten en radiostations in 2023 beheerst. Nu trapt de voor GRAMMY Awards genomineerde en veelvuldig met platina onderscheiden dj en producer Jax Jones 2024 vlammend af met zijn opwindende nieuwe single ‘Never Be Lonely’ samen met de sensationele Duitse popzangeres-songwriter Zoe Wees. Maak je op voor een fascinerend avontuur dat muziek en verbeelding overstijgt. Luister HIER.

In de Pokémon-wereld willen Trainers hun dromen waarmaken met hun Pokémon-partners aan hun zijde. In de officiële muziekvideo van ‘Never Be Lonely’ begeven we ons in een toekomstige wereld waar Jax Jones en Zoe Wees een betoverende show geven. De echte magie vindt plaats wanneer de geliefde Pokémon Pikachu een grootse opwachting maakt. Terwijl vurige vonken het stadion verlichten, dompelt Pikachu het publiek onder in een adembenemend spektakel ter gelegenheid van deze bijzondere nieuwe single, waaronder een speciaal optreden van Ceruledge. Kijk HIER.

Jax Jones is een enorme Pokémon-fan: “Door deze samenwerking met Zoe Wees en Pikachu komt een droom van mij uit. ‘Never Be Lonely’ is een sonische reis naar de kern van muziek en vriendschap. En ik vind het een voorrecht dat Pikachu ons op dit avontuur begeleidt.”

Zoe Wees: “Het was echt een groot genoegen om met Jax Jones samen te werken. ‘Never Be Lonely’ getuigt van de kracht van eenheid door middel van muziek. En ik ben dolblij dat ik deze magische ervaring mee heb mogen maken.”

‘Never Be Lonely’ is de meest recente samenwerking tussen Jax Jones en The Pokémon Company International na zijn medewerking aan ‘Pokémon 25: The Album’ in 2021.

Jones besloot zijn formidabele jaar met de spannende aankondiging van zijn aankomende ep Midnight Snacks in 2024. Deze ep markeert een zinderende evolutie van het  popcentrische Snacks  naar een gerichte focus op clubcentrische creaties.

En met ‘Never Be Lonely’ uit zijn Snacks-repertoire nodigt Jax Jones je nu uit om met hem mee te gaan op zijn reis met Zoe Wees en Pikachu. Een nummer dat beslist de eerste van een reeks hits in 2024 zal zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx