Jagex Partners en Flying Wild Hog onthullen Space Punks

thumbnail

De toonaangevende Poolse gamestudio Flying Wild Hog heeft vandaag details vrijgegeven van hun nieuwste game Space Punks, de eerste titel die onderdeel uitmaakt van het Jagex Partners-programma. In Space Punks krijgen spelers de kans om zich een weg naar roem, glorie en rijkdom te banen door lucratieve contracten aan te nemen in de verste uithoeken van het sterrenstelsel. De Closed Beta van Space Punks is vanaf 14 juli te downloaden op PC, de Open Beta staat gepland voor winter 2021 en de release op consoles voor 2022.

Bekijk de officiële onthullingstrailer van Space Punks

Space Punks is een top-down lootershooter en biedt te gekke, over-the-top actie in een unieke, oneerbiedige sciencefiction-omgeving. De wereld is zo ontworpen dat hij leeft, ademt en continu verandert – volledig in lijn met de creatieve missie van Flying Wild Hog om unieke games te creëren die spelers naar onverwachte en spannende nieuwe werelden transporteren. Hiervoor kiezen spelers tussen originele, excentrieke personages en werken in teams van maximaal vier spelers samen om hun vuurkracht te versterken; ze hebben toegang tot een eindeloos arsenaal aan wapens, granaten en gadgets die massaschade aan vijanden toebrengen en het sterrenstelsel een poepie laten ruiken.

Spelers die tijdens de Closed Beta een Founder’s Pack kopen vanaf €23,99, ontvangen een aantal exclusieve cosmetische beloningen die ze helpen uitblinken op het slagveld en de Battle Pass voor seizoen 1. De Closed Beta van Space Punks is vanaf 14 juli te downloaden voor PC. Vergeet ook niet om je aan te melden voor de nieuwste updates via www.playspacepunks.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box