Iwata: Meer controllers ondersteunen voor de Wii U zou te veel geld kosten

thumbnail

Nintendo president Satoru Iwata heeft gezegd dat de reden voor slechts 1 Wii U controller die slechts aangesloten kan worden op de console te maken heeft met de kosten van de Pad controller. Via de Kotaku laat de man weten dat de techniek simpelweg te duur is om meerdere Wii U controllers aan te sluiten op de console. “Het is mogelijk om te ondersteunen, maar het zou de prijs te veel verhogen. We plannen niet om gebruikers meerdere Wii U controllers aan te laten schaffen voor hun console. In de toekomst kunnen we altijd nog wel bekijken wat we doen wat betreft mogelijkheden voor gameplay en hoe het zich gaat ontwikkelen.” De standaard Wii Motion controllers kunnen overigens wel gewoon aangesloten worden op de Wii U. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Tja, met alle respect, maar waar moet je die rotzooi allemaal kwijt kunnen? Straks heb je ‘n console met 3 van die pads en 3 WiiMotes, 2 Nunchucks en ‘n Classic Controller. Daar kan je 3 kasten mee vullen bij wijze van.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Zoals ik al zei. Meerdere controllers is wel mogelijk maar ze doen het eerst niet omdat het te duur is. Je gaat niet snel even een extra controller voor 120 euro of meer erbij kopen. Maar zie het wel gebeuren dat ze het later wel mogelijk maken, al is het alleen maar om je eigen controller mee te nemen naar vrienden.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x