Introductie jOG voor de Wii, bekroonde gamefitness accessoire een sprong vooruit

thumbnail

Kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen kunnen dankzij de revolutionaire jOG voor Wii gamen nu nóg beter combineren met gezond bewegen. De jOG voor Wii biedt een nieuwe, unieke sportieve spelervaring aan iedereen die tijdens het gamen op een prettige manier aan zijn of haar conditie wil werken in de huiskamer. ‘Fun & fitness’ krijgt hiermee een nieuwe dimensie.

Meer spelplezier door eigen beweging
De innovatieve jOG voor de Wii biedt de mogelijkheid tot creatieve workouts, doordat de speler of spelers tijdens het gamen kunnen joggen, sprinten en lopen. De jOG volgt elke loopbeweging en werkt als een ‘stappenteller’. Deze kleine, lichte sensor wordt eenvoudig aangesloten aan de Nunchuk en de Wii-mote en vervolgens aan de broek(-riem) geklikt. De bewegingen van de speler of spelers worden doorlopend geregistreerd en direct naar de game vertaald. Loop jij, dan loopt je game-karakter; jog jij, dan jogt hij!

De jOG voor Wii kan worden gebruikt met sport-, kinder- en avonturengames en shooters waarin het karakter geactiveerd wordt met de Nunchuk. Voor de helft van de prijs van een Wii-game kan deze zomer de bestaande spelcollectie nieuw leven worden inblazen.

Nieuwe fitnessrage

Na een uiterst succesvolle lancering op de CES in Las Vegas, werd de jOG voor Wii al gauw de nieuwe fitnessrage onder Wii-bezitters in Engeland. Onlangs werd de jOG uitgeroepen tot de ‘Number 1 Gadget 2009’ in het Britse TV programma ‘The Gadget Show’. Volgens de presentator tilt de jOG de Wii naar een hoger plan. (Typ ‘gaming show jog’ in het zoekvenster op youtube.com.)

De innovatieve accessoire jOG voor de Wii is ontworpen en ontwikkeld door New Concept Gaming, een jong bedrijf gespecialiseerd in baanbrekende gaming-concepten die een brug slaan tussen games, gezondheid en fitness en het beste van deze aspecten combineren. Informatie: www.jog2play.com

De jOG voor Wii is begin juni verkrijgbaar via de bekende retailketens in Nederland. De consumentenadviesprijs bedraagt 29,95 inclusief btw.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box