Instappen allemaal! Railway Empire mag je niet missen

thumbnail

Het industriële tijdperk is gearriveerd op pc en console! Kalypso Media en Gaming Minds Studios maken met veel plezier bekend dat de langverwachte spoorwegtycoonsimulator Railway Empire wereldwijd is verschenen voor Steam, PlayStation 4 en Xbox One. De verpakte retailversie bevat de digitale soundtrack van de game, een panoramische poster en geprinte handleiding, terwijl de digitale versie te koop is via Steam, GOG, de PlayStation Store en de Xbox Games Store.

In Railway Empire, veroveren spelers het 19e-eeuwse Noord-Amerika terwijl ze werken aan de opbouw van een uitgebreid spoorwegnet dat zich uitstrekt van kust tot kust. Om de allerbeste ondernemer te worden, moeten spelers moordende concurrentie het hoofd bieden, personeel inhuren en ontslaan, onderzoek doen naar meer dan 300 technologieën en meer dan 40 historisch authentieke locomotieven op de rails zetten, terwijl ze kilometers lange sporen aanleggen in een reusachtige, verbluffend gedetailleerde spelwereld. De krachtige grafische engine (met beelden in 4k op PlayStation®4 Pro en Xbox One X) laat je naadloos overschakelen van een vogelperspectief naar een first-person-perspectief terwijl je met je favoriete treinen over je zorgvuldig aangelegde spoorwegnet rijdt.

Om de release te vieren, deelt Kalypso hieronder met veel plezier de lanceringstrailer van de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box