Indrukwekkende trailer van Enchanted Arms

thumbnail

Enchanted Arms is inmiddels al voor de Xbox 360 verschenen. Het spel zal echter ook op de PS3 gaan verschijnen binnenkort, maar gaat het hier om een simpele port? Als we de mannen van FromSoftware onlangs mochten geloven niet. De ontwikkelaar zou namelijk de graphics van de PS3 versie opgepoetst hebben. Hieronder kun je onder andere de character models en de achtergronden verstaan. Ook zijn de personages wat verbeterd. Zo hebben zij een realistische gezichtsanimatie waardoor conversaties een stuk beter in beeld gebracht kunnen worden.

Het verhaal is daarnaast in de PS3 versie ook uitgebreid met nieuwe scenes en episodes. Tot slot zijn er nieuwe golems toegevoegd en is ook het gevechtsysteem nader bekeken door de developer en hoopt men meer balans te kunnen creëren wat dat betreft. Vandaag kun je het een en ander zien van deze game in de onderstaande trailer van het spel:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box