• #116052
    NeoNeo
    Deelnemer
    15

WEZEP (ANP) – Ajax is maandag ternauwernood aan een blamage ontsnapt. De Amsterdamse eredivisionist wist in een oefenduel met hoofdklasser WHC pas in de laatste minuut de zege veilig te stellen.

Bij een stand van 3-3 tekende Boukhari vlak voor het verstrijken van de officiële speeltijd voor de winnende treffer: 3-4.

Bij rust stond het 3-3. Ajax kwam wel telkens op voorsprong. De doelpuntenmakers waren Anastasiou, Lindgren en De Mul.

Bron: Planet.nl

Best triest eigenlijk, spelers van het niveau van Ajax zouden toch makkelijk moeten kunnen winnen :? Wel hoorde ik dat het gezien de kansen 8-3 had moeten staan voor Ajax, zon ‘test’wedstrijd als deze zegt eigenlijk ook niet zoveel..