In de ban van de Ring met Aragorns Avontuur

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment, The Saul Zaentz Company en New Line Productions, Inc. kondigen vandaag aan dat de videogame In de Ban van de Ring: Aragorns Avontuur wordt uitgebracht voor PlayStation 3, met volledige ondersteuning voor de nieuwe motion controller technologie van PlayStation bij lancering. Deze familievriendelijke actie-adventure game, gebaseerd op de films en boeken van de In de Ban van de Ring trilogie, zal in het najaar van 2010 verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation 2, PSP (PlayStation Portable), Wii en Nintendo DS.

In de game In de Ban van de Ring: Aragorns Avontuur spelen gamers als de legendarische held Aragorn en herleven zij de meest moedige gevechten uit de In de Ban van de Ring trilogie. De zwaard- en booggevechten en de avonturen te paard, die geschikt zijn voor spelers van alle leeftijden, bevatten hoge kwaliteit graphics en gameplay die speciaal gecreëerd zijn voor de PlayStation 3. Door gebruik van PlayStation’s nieuwe motion controller voor precisiebewegingen kunnen spelers met de In de Ban van de Ring: Aragorns Avontuur videogame genieten van de intuïtieve bewegingsgestuurde gameplay. Iedere beweging van de controller vertaalt zich onmiddellijk nauwkeurig in een beweging van het zwaard. De twee-speler bewegingsgestuurde co-op gameplay, exclusief voor PlayStation 3 systeem en Wii, met Gandalf in de hoofdrol, stelt kinderen, families en vrienden in staat o! m zij aan zij te vechten.

De Engelstalige versie van de game In de Ban van de Ring: Aragorns Avontuur bevat de stemmen van acteur Sean Astin (Rudy, The Goonies, The Lord of the Rings Trilogie) en acteur en vocaal artiest John Rhys-Davies (Indiana Jones, The Lord of the Rings Trilogie). Zowel Astin als Rhys-Davies zullen net als in de film de stemmen van Samwise Gamgee en Gimli vertolken. Consumenten die de game in Nederland of België kopen zullen op de disk ook een volledig Nederlandse versie met Nederlandse tekst en stemmen vinden. De game zal originele in-game muziek en muziek uit The Lord of the Rings film bevatten, gecreëerd door componist Howard Shore.

De Wii versie van In de Ban van de Ring: Aragorns Avontuur wordt ontwikkeld door Headstrong Games. TT Fusion ontwikkelt de game voor de PlayStation 3, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Nu maar hopen dat die zo goed wordt als de triology

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Nou dat kan toch geen slechtere game worden dan LOTR Conquest? We gaan het afwachten 😉


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box