Iets meer info omtrent Tetris voor de console

thumbnail

Ubisoft en The Tetris Company gaan samenwerken aan de ontwikkeling van het iconische Tetris voor de digitale kanalen op Xbox One en de PlayStation 4. Tetris viert haar 30ste verjaardag in 2014 en heeft wereldwijd 100 miljoen kopieën verkocht op meer dan 50 verschillende platformen sinds de release in 1984. Tetris gerelateerde producten zijn beschikbaar in meer dan 50 talen en 185 landen in de wereld. Ubisoft heeft ervaring in het ontwikkelen van memorabele games voor casual gamers vanuit eerdere samenwerkingen met licenties als de Smurfen™ en Scott Pilgrim vs. The World, even als de recent aangekondigde samenwerking met Hasbro.

“Wij verwelkomen Ubisoft in de Tetris familie. Ik ben 100% zeker dat zij één van de beste versies van Tetris ooit zullen ontwikkelen,” zei Henk B. Rogers, managing director van The Tetris Company.

“We zijn erg blij dat we mogen werken met dit wereldberoemde merk en kunnen niet wachten om de expertise van Ubisoft te combineren met alle capaciteiten van de next-gen consoles om zo een nieuwe en opwindende Tetris ervaring te creëren voor de fans,” vertelde Yves Guillemot, Ubisoft co-founder en CEO. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x