Hyrule Warriors: Age of Calamity wordt op 20 november uitgebracht

thumbnail

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild werd de wereld geteisterd door de grote ramp. Hyrule belandde in een periode van duisternis, vernietigd door een oeroud kwaad dat het koninkrijk voorgoed veranderde. Hoewel deze grote ramp in The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch kort werd aangehaald, hebben fans nooit aan den lijve ondervonden wat er zich voor die catastrofale gebeurtenis heeft afgespeeld… tot nu.

Hyrule Warriors: Age of Calamity, dat op 20 november exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, brengt spelers naar de tijd voordat de grote ramp plaatsvond en schotelt ze spectaculaire, strategische gevechten voor op bekende locaties in Hyrule voordat deze werden vernietigd. In de game verschijnen allerlei bekende personages uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, waaronder Link en Zelda, alsook andere bekende gezichten zoals de vier Uitverkorenen, die voor het eerst in de Hyrule Warriors-serie speelbaar zullen zijn.

In de video Hyrule Warriors: Age of Calamity – Een verhaal dat zich 100 jaar voor Breath of the Wild afspeelt vertellen Eiji Aonuma, producer van de The Legend of Zelda-serie, en Yosuke Hayashi, producer van Hyrule Warriors bij Koei Tecmo Games, over hoe Hyrule Warriors: Age of Calamity tot stand is gekomen en wordt de eerste trailer van de game uit de doeken gedaan.

Hyrule Warriors: Age of Calamity bevat spectaculaire gameplay die bekend is bij fans van Hyrule Warriors en Fire Emblem Warriors. De gameplay is gericht op het uitvoeren van combo’s en extreme, speciale vaardigheden en draait om zowel snelheid als om strategisch handelen. Spelers die op zoek zijn naar een intense actiegame die direct is verbonden met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, kunnen hun geluk niet op met deze titel. Daarnaast vertelt de game een diepgaand verhaal dat de gebeurtenissen, relaties en dramatische momenten van de grote ramp tot in detail afschildert.

Hyrule Warriors: Age of Calamity haalt een hoop inspiratie uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild – niet alleen grafisch gezien. Talloze personages uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild zijn speelbaar, waaronder Link en Zelda. Niet alleen zullen spelers zich al hakkend en slaand een weg banen door hordes vijanden om Hyrule te beschermen; ze zullen ook puzzels oplossen, wapens en vaardigheden vrijspelen, voorwerpen maken van verzamelde materialen, winkels bezoeken om spullen te kopen en de kracht van de Sheikah-steen gebruiken, die fans zullen herkennen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Spelers die de game van tevoren bestellen in de Nintendo eShop, ontvangen de gelukslepel als een in-game bonuswapen voor Link.

Hyrule Warriors: Age of Calamity brengt spelers naar de tijd voordat de grote ramp plaatsvond en schotelt ze spectaculaire, strategische gevechten voor op bekende locaties in Hyrule. In de game verschijnen allerlei bekende personages uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, waaronder Link en Zelda. De game wordt op 20 november 2020 exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box