House of the Dead 3 en 4 komen naar PSN

thumbnail

SEGA of America, Inc. en SEGA Europe Ltd. hebben vandaag aangekondigd dat de legendarische horror-arcadeshooter The House of the Dead 3 op 7 februari exclusief wordt uitgebracht op het PlayStation Network, gevolgd door de arcadeshooter The House of the Dead 4, die deze lente uitkomt. Beide titels zijn bijgewerkt met HD-graphics, trofeeën en volledige PlayStation Move-ondersteuning om spelers de volledige speelhalervaring van The House of the Dead in de huiskamer te geven.

“The House of the Dead is altijd een van de populairste series van SEGA geweest, en de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om de volledige speelhalervaring naar console-eigenaars te brengen”, aldus Haruki Satomi, Senior Vice President of Digital Business bij SEGA of America. “Dankzij de mogelijkheden van de PlayStation 3 en de PlayStation Move zijn we dichterbij gekomen dan ooit. Deze titels missen alleen nog de euro’s die je normaliter in moet werpen.”

The House of the Dead 3, dat oorspronkelijk is uitgebracht in 2002, introduceerde een aantal nieuwe elementen in de serie, waaronder “reddingsevenementen” (een schotwaarderingssysteem dat spelers stimuleerde om zowel snel als nauwkeurig te schieten) en een “baas-annuleringsbalk” (die spelers moeten opvullen om allesverwoestende aanvallen af te slaan). The House of the Dead 3 bevat spelmechanismen die uniek zijn voor de console en kan worden gespeeld met een PlayStation Move-bewegingscontroller of een normale PlayStation-controller.

The House of the Dead 4 kwam in 2005 uit in de speelhal. Als het spel wordt uitgebracht op het PlayStation®Network, zal dat de eerste keer zijn dat deze extreem zeldzame titel ooit is verschenen op een thuisconsole. Naast het geliefde concept waarbij spelers moeten rennen en monsters moeten neerschieten, introduceert deze titel tevens verborgen “schatkamers” (met items die je score verhogen) en interactieve films (waarin spelers worden gedwongen om inhalige tegenstanders op afstand te houden). Pas op voor de bijters!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box