Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures komt Halloween 2021 naar consoles en pc

thumbnail

De toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment Outright Games, in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products, is verheugd om ‘Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures’ aan te kondigen. Deze gloednieuwe videogame bevat een groot aantal fan-favoriete personages uit de populaire animatiefilmfranchise en zal deze Halloween uitkomen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc digitaal.

Dit 3D-platformavontuur neemt spelers mee op een sprookjesreis, waarbij ze de controle hebben over hun favoriete personages, terwijl de game klassieke verhalen opnieuw verbeeldt, zoals ‘Roodkapje’ en ‘De nieuwe kleren van de keizer’.

Hotel Transylvania is een van de meest succesvolle originele filmfranchises van Sony Pictures Animation tot nu toe, waarbij de eerste drie films een gezamenlijke box office van meer dan $1,3 miljard behaalden. De aanstaande laatste film in de serie, Hotel Transylvania: Transformania, wordt deze zomer uitgebracht.

“We zijn zo blij om dit Halloween-seizoen terug te keren naar Hotel Transylvania voor nog een eng en leuk avontuur”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn verheugd ons eigen unieke verhaal in deze ongelooflijke wereld te kunnen verbinden en klassieke sprookjes opnieuw te kunnen vertellen met behulp van de excentrieke personages uit de franchise. We zullen de komende maanden nog veel meer over deze game onthullen, dus blijf op de hoogte.”

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1341
  loeder001(@loeder001)
  8 maanden geleden

  Ben benieuwd.

  Griever
  Lid
  1361
  Griever(@griever)
  8 maanden geleden

  Dat ze hier ook echt een game van zijn gaan maken.Wil er de gameplay beelden wel graag van zien en wie weet ga ik hem ook spelen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box