Hoor een echte raketlancering in de meeslepende audio van Kerbal Space Program 2

thumbnail

In de nieuwste Kerbal Space Program 2-video, die vandaag is uitgebracht, brengt Intercept Games spelers dichter bij realistische raketten dan ooit tevoren door middel van krachtige, adembenemende geluidsopnames van een echte Delta V-raketlancering.

Audio Director Howard Mostrom van Kerbal Space Program 2 neemt, op uitnodiging van United Launch Alliance en Boeing, een kijkje achter de schermen bij de Starliner-faciliteit van Boeing en maakt gedetailleerde geluidsopnames van de apparatuur die ruimtevaart mogelijk maakt. Hij haast zich om meer dan twaalf microfoons rond een lanceerplatform te plaatsen voordat er de volgende dag een Atlas-raket gelanceerd wordt. Tijdens het aftellen neemt Mostrom elk geluid op van het grootse moment waarop de raket de lucht in schiet, zodat spelers de realistische sensatie ook kunnen beleven tijdens hun eigen lanceringen.

Kerbal Space Program 2 spaart geen enkele moeite om een meeslepende, sensationele simulatie te creëren die een eerbetoon is aan de echte wetenschap en vindingrijkheid achter elke raket. Door middel van het geluid van iedere raketlancering in Kerbal worden spelers herinnerd aan de ruimtereizen van de mensheid.

Laat het ons weten als je volgende maand een code wilt ontvangen voor vroegtijdige toegang, wanneer Kerbal Space Program 2 vanaf 24 februari 2023 vroegtijdig beschikbaar is op pc via Steam, Epic Games Store en andere digitale winkels.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx