Het Kerstfeest komt naar RuneScape

thumbnail

RuneScape, de iconische MMORPG, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Christmas Village uitgebracht. Het kerstfeest verplaatst zich in de update naar een nieuw speelbaar gebied genaamd ‘Land of Snow’. Spelers komen in de kerststemming met een nieuwe quest, nieuwe seizoensgebonden activiteiten en nieuwe cosmetische items. Verder hebben spelers de kans om de gloednieuwe en felbegeerde Black Party Hat te bemachtigen.

Spelers gaan op avontuur met de Kerstman en zijn trouwe snow imps en nemen deel aan speciale seizoensactiviteiten zoals, Fairy Light Fishing, kerstversiering maken en het vangen van snow imps. Hiermee verdienen spelers Christmas Spirit, die ze kunnen besteden om nieuwe en klassieke beloningen vrij te spelen zoals het Peppermint-outfit, de Purple Santa Hat en de nieuwe zeldzame, verhandelbare Black Party Hat.

Spelers krijgen ook de taak om heel Gielinor in de kerststemming te brengen door de Kerstman te helpen in een nieuwe traditionele seizoensgebonden quest genaamd Its Snow Bother. Spelers geven cadeautjes aan iconische personages in heel Gielinor en voorzien de locaties Lumbridge, Falador en Varrock van een dosis kerstvreugde.

Christmas Village is vanaf vandaag tot 4 januari 2024 beschikbaar. Santa’s Lodge opent voor het eerst haar deuren op zondag 3 december. Land of Snow is te bereiken via de Holiday Portals bij de Grand Exchange of Burthorpe of via het Lodestone Network. Bezoek de officiële website voor meer informatie.

RuneScape is beschikbaar voor pc, Steam, iOS en Android. Zowel pc- als mobiele spelers kunnen gebruikmaken van cross-platform-progressie en cross-play-ondersteuning.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx