Het is een gekkenhuis in Codemasters’ Emergency Mayhem

thumbnail

Codemasters kondigt vandaag vol trots haar nieuwste doldwaze game Emergency Mayhem aan, die in 2008 exclusief naar de Wii komt. Emergency Mayhem zet de speler achter het stuur van drie hulpdiensten in een waanzinnige race tegen de klok om Crisis City tot kalmte te bedaren. De game komt uit in het tweede kwartaal van 2008.

De game combineert een opeenvolging van chaotische ritten met hilarische en originele arcade mini-games. Scheur door de stad met loeiende sirenes en piepende banden. Met meer dan 60 missies is het non-stop actie en sensatie, waarbij je mensen redt van brandende gebouwen, bommen ontmantelt, autobanden oppompt en nog veel meer.

In deze stad lijken de noodgevallen uit een klassieke slapstickfilm te komen; in de grappige situaties moet je kebab-bestelauto’s najagen die rot vlees verkopen, een trampoline gebruiken om ontsnapte gevangen terug te laten stuiteren in de gevangenis en pinguïns terug naar een veilige zone loodsen met je beste Noordpool-moves. In een stad waar een ongeluk in een klein hoekje zit, komen er zelfs ondeugende apen op je pad.

In Emergency Mayhem is de klok je grootste vijand, die ongenadig doortikt terwijl je een brandweerauto, ambulance of politiewagen pakt om je door de acht verschillende districten van de stad heen te haasten naar het volgende noodgeval. Heb jij de stalen zenuwen die nodig zijn om de klok te verslaan en de stad te redden? Vind sluiproutes, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de metro’s in de stad en zelfs het riool, om er op tijd te komen en de held van de dag te worden.

Zodra je de plek van het noodgeval bereikt, schakelt de game over naar één van de 60 minigames die op een unieke manier gebruik maken van de de voordelen van de Wii Remote om krankzinnige situaties op te lossen. Met de Wii Remote moet je pompen om iemand te reanimeren, ermee wijzen om water te sturen van een krachtige brandslang, een draai nabootsen om uitbarstende brandkranen onder controle te krijgen en ermee richten om verdovende pijlen te schieten op uitzinnige apen!

Zet je schrap om die apen in bedwang te houden en doe je uniform aan in het tweede kwartaal van 2008, wanneer Codemasters Emergency Mayhem met loeiende sirenes gelanceerd wordt op de Wii.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx