Herbeleef de winter met Curling 2012

thumbnail

Curling is sinds 1998 een Olympische sport. Vanaf 30 maart a.s. kun je in je eigen huiskamer strijden tegen de beste curling teams van de wereld! Ruim 800.000 mensen spelen reeds deze sport en nu is het tijd dat je het zelf probeert op je PC. Probeer samen met je team de acht stenen van graniet, ieder 19,1 kg zwaar, het dichtste bij het ‘huis’ te krijgen. Word jij wereldkampioen Curling 2012?

Kies de juiste outfit, uitrusting en vooral het beste team en veeg je weg naar het succes! Curling is een bijzondere teamsport, die zijn oorsprong vindt in Schotland. In teamverband van vier personen moet je proberen de stenen het dichtste bij het ‘huis’ aan de overkant van de baan te krijgen.

Curling 2012 op PC heeft een uitdagende toernooimodus en maakt gebruik van gedetailleerde 3D omgevingen. Met de highscore functie kun je je eigen score steeds opnieuw verbeteren. Of ga de strijd op het ijs aan met je vrienden en familie via LAN of Internet in de multiplayer modus.
Curling is via Schotland, Canada en Noord-Amerika overgewaaid naar Europa, Australië en Japan. Curling geniet over de hele wereld een loyale fanbase, die Curling 2012 met open armen ontvangen, om de warme zomermaanden te overbruggen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x