Help vanaf vandaag Bozja te bevrijden met Patch 5.35 voor Final Fantasy XIV Online

thumbnail

FINAL FANTASY XIV Online Patch 5.35 arriveert vandaag met het vervolg op de “Save the Queen”-quest-serie — een meerdelig avontuur met een meeslepend verhaal van de beroemde game-designer Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY Tactics, FINAL FANTASY XII), die ook het verhaal schreef van de zeer populaire Return to Ivalice alliance raid-serie van Stormblood.

Dit nieuwe hoofdstuk in de questline introduceert het Bozjan Southern Front, een nieuw gebied waarin de Bozjan Resistance is begonnen aan Operation Eagle’s Nest om Alermuc Fortress terug te veroveren op het Empire.

Tegelijk met de release van Patch 5.35 verschijnt ook de FINAL FANTASY XIV Community Finder, een nieuwe tool die spelers helpt nieuwe vrienden te vinden voor Linkshells, PvP-teams of Free Companies om mee op avontuur te gaan! The Community Finder-pagina is hier te vinden: https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/community_finder/

Hieronder lees je meer details over de content van Patch 5.35:

  • Resistance Weapon Enhancement Quest Series “Save the Queen” Update – Avonturiers kunnen de krachtige wapens uit het eerste hoofdstuk van deze missieserie verbeteren door deel te nemen aan diverse in-game-content, inclusief het nieuwe Bozjan Southern Front.
  • Nieuwe, grootschalige gevechtscontent: “Bozjan Southern Front” – Sluit je aan bij een team van 72 spelers en help de Bozjan Resistance bij hun strijd tegen het IVth Imperial Legion. Dit nieuwe gebied biedt ruimte aan zowel verhaalgerichte quests als aanvullende uitdagingen voor alle soorten spelers.
  • Toevoeging van nieuwe housing wards – Elke woonwijk krijgt drie nieuwe woonafdelingen, met elk hun eigen indeling, waardoor spelers honderden nieuwe percelen kunnen kopen. Aan elk van deze woonafdelingen en indelingen worden ook appartementen toegevoegd.
  • Nieuwe Game+-updates – Spelers kunnen de hoofdscenario-questline van A Realm Reborn™ – die met Patch 5.3 werd gestroomlijnd – doorlopen met behoud van hun huidige personage en level.
  • Update voor crafters en gatherers: “Skysteel Tools” – De nieuwste update voor deze questline laat Disciples of the Land and Hand hun Skysteel Tools nog verder upgraden om nog efficiënter te kunnen werken.
  • Nieuwe items, recepten, mount, minion, emote, haarstijl en meer.

De volledige Patch 5.35-notes zijn hier te vinden: https://sqex.to/yTgAD

De hooggeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga heeft al meer dan 20 miljoen geregistreerde spelers, en voor nieuwkomers was er nooit een beter moment om hun avonturen in deze hooggeprezen saga te beginnen. De recentelijk uitgebreide gratis proefversie bevat alle content van A Realm Reborn™ en de Heavensward™-uitbreiding (met updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie extra speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de gratis proefversie kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die het equivalent zijn van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen, dus zo lang ze maar willen. Nieuwkomers kunnen zich hier registreren voor de gratis proefversie: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x