Harvest Moon DS – Island of Happiness info

thumbnail

Jouw boerderij, jouw eiland en jouw leven! Spelers kunnen alles en iedereen om zich heen vergeten en vertrekken naar een eiland vol unieke mogelijkheden, in Harvest Moon DS: Island of Happiness. Deze game voor de Nintendo DS wordt op 12 december 2008 in Europa gelanceerd.

In Harvest Moon DS: Island of Happiness spoelt de speler na een schipbreuk aan op een verlaten eiland. Hier moet de speler een boerenbedrijf opbouwen. De speler kan bijvoorbeeld gewassen verbouwen en dieren verzorgen om geld te verdienen. Uiteindelijk zal de speler de liefde van zijn leven vinden, trouwen en kinderen krijgen.

De getekende beelden zetten de toon voor kleurrijke actie. Spelers moeten allerlei uitdagingen overwinnen om te zorgen dat alles goed gaat met het bedrijf, het gezin en de gemeenschap. De intuïtieve en nauwkeurige stylusbesturing zorgt dat ook onervaren spelers moeiteloos van dit spel kunnen genieten. Spelers kunnen de stylus op het touchscreen gebruiken om agrarische handelingen als zaaien, graven en oogsten uit te voeren.

Spelers kunnen via de Nintendo Wi-Fi Connection ook informatie uitwisselen om de prestaties van de boerderij met die van spelers uit de hele wereld te vergelijken.

Aan het begin van het spel kan de speler kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler. Na deze keuze zal het personage van de speler al snel vriendschap sluiten met de oude Tarou, zijn dochter Felena en haar twee kinderen: Natalie en Eric. Op het eiland zijn aanwijzingen te vinden dat het vroeger bewoond was, maar sinds enige tijd verlaten is. Door samen te werken met andere schipbreukelingen, moet de speler zijn boerenbedrijf van de grond krijgen.

Terwijl de speler als boer te werk gaat, verspreiden de andere mensen zich over het eiland, waar ze winkels openen en andere diensten bieden om bij te dragen aan de ontwikkeling van het eiland. De eilandbewoners openen wegen naar andere gebieden met nieuwe mensen, waardoor er voor de spelers van alles valt te ontdekken.

Harvest Moon DS: Island of Happiness is de tweede Harvest Moon-titel voor de Nintendo DS. Het spel wordt uitgegeven door Rising Star Games en de distributie is in handen van Nintendo. De Europese lancering vindt plaats op 12 december 2008, voor een verwachte verkoopprijs van 44,95 Euro.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x