Hamilton en Far Cry 6 werken samen aan gepersonaliseerd in-game horloge

thumbnail

Met onze nieuwste samenwerking vieren we onze passie voor creativiteit en technologische hoogstandjes. Bij de action-adventure videogame Far Cry 6, die is ontwikkeld en uitgebracht door Ubisoft, zitten de spelers midden in de actie en een Hamilton Khaki Field helpt hen op hun missie.

De Hamilton Khaki Field Titanium Automatic is het allereerste merkhorloge dat geïntegreerd wordt in de Far Cry-franchise en maakt de ongelooflijke bioscoopkwaliteit van de game nog realistischer. Onze Khaki Field Titanium Automatic is gemaakt voor actie, zowel op als buiten het scherm. Het is dan ook de perfecte keuze voor hoofdpersoon Dani Rojas, een guerrillavechter die het land Yara moet bevrijden van de heerschappij van een dictator.

Spelers krijgen het horloge cadeau van Juan Cortez na het voltooien van een gevaarlijke guerrilla-missie. Ze kunnen vertrouwen op de precisie van het horloge als ze het tegen El Presidente Antón Castillo moeten opnemen, de meedogenloze dictator van Yara, een fictief Caraïbisch eiland. In aanvulling op de filmbeleving, wordt de wrede dictator tot leven gebracht door acteur Giancarlo Esposito (‘Breaking Bad’ 2009-2011) en vindt de revolutie plaats op muziek van componist Pedro Bromfman (‘Narcos’ 2015-2017).

Hamilton horloges zijn al tientallen jaren favoriet bij filmmakers en verschenen sinds 1932 in meer dan 500 films en tv-programma’s. Ze maakten oorlogsdrama’s nog authentieker, brachten de toekomstige stijl in beeld in scifi-heldenverhalen en speelden cruciale rollen in spannende thrillers met ruimtetijd-krommingen. Naarmate de virtuele werelden steeds levensechter worden, brengen de kleinste details ons nog dichter bij de werkelijkheid, zowel in Hollywood-films als in videogames.

“Elk detail is van cruciaal belang als je een virtuele wereld creëert, of die nu is ontworpen voor het witte doek of voor je eigen game-spel,” aldus Hamilton CEO Vivian Stauffer. “Wij lopen altijd voorop in technologie en het was dan ook niet meer dan logisch dat we onze ervaring in Hollywood nu ook gingen vertalen naar de wereld van videogames. De Kaki Field Titanium Automatic is het perfecte horloge voor de avontuurlijke wereld van Far Cry 6 en hij maakt de revolutie in de game nog realistischer.”

“In Far Cry 6 ervaren spelers de game als Dani, een guerrillastrijder die zich aansluit bij een moderne revolutie om met vindingrijk­heid en slimmigheden een tiran af te kunnen zetten.  Spelers kunnen alles wat ze tot hun beschikking hebben gebruiken om chaos te creëren tegen het regime van Antón Castillo,” aldus Omar Bouali, Game Content Director van Ubisoft Toronto. “Het integreren van de Hamilton Khaki Field Titanium Automatic als speciale uitrusting in de game ziet er niet alleen fantastisch uit maar biedt ook speelvoordelen met een Far Cry®-twist.”

Far Cry 6 wordt op 7 oktober 2021 wereldwijd gelanceerd.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  774
  19 dagen geleden

  Leuk,Maar weet wat ik er van moet verwachten.Gaat het dan als een soort van kompas dienen in de game naast dat het natuurlijk de tijd weergeeft.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box