Half-Life 3 zou nog altijd niet in ontwikkeling zijn door Steam Deck

thumbnail

Valve zou momenteel nog altijd niet gestart zijn met de ontwikkeling van Half-Life 3. Door de focus op de Steam Deck wil het concern zich vooralsnog vooral focussen op de launch van die hardware. Er komt dus nog altijd geen vervolg op Half-Life 2: Episode Two. Tylver McVicker van Valve News Network zegt in een video dat we voorlopig geen sequel hoeven te verwachten.

Er is geen development team aan de slag met een nieuwe game in de reeks. Valve wil graag de Steam Deck uitbrengen en deze is vooralsnog succesvoller dan werd verwacht. Half-Life 3, Half-Life 2 Episode 3, of wat dan ook voor traditionele first person shooter zal er voorlopig niet gaan komen. En als men er überhaupt aan werkt, dan is het een zeer klein team van individuen.

 

De eerste Half-Life dateert alweer van 1998. Het spel werd immens populair, onder andere bij modders. Het spel kreeg veel mods waaronder Ricochet, Counter-Strike en Day of Defeat. Half-Life 2 verscheen vele jaren daarna, maar een geplande Episode 3 van het spel kwam helaas nooit uit.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx