Hackers prepareren nieuwe aanval op Sony

thumbnail

Deze week zal de PlayStation Store weer online komen maar Sony mag zich gaan voorbereiden op nieuwe aanvallen van hackergroepen. Zo laat de hacking groep LulzSec via de CVG weten dat men nieuwe aanvallen zal gaan inplannen. De groep haalde eerder al Sony’s BMG website in Japan down en noemt de problemen van Sony die zich voor hebben gedaan het begin van het einde. Via Twitter laat men weten dat een nieuwe ‘Sony operatie’ in de maak is. Fase 1 zal binnen enkele dagen plaats gaan vinden. Of men er met de overwinning, zoals men het zelf noemt, vandoor gaat moeten we afwachten. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  21 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Ik hoop het niet hoor.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  ok welke crimineel heeft antwoord: en terecht! gegeven? die mag al z’n media apparatuur bij mij inleveren.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Nee, zielige mensen zijn de pauperfanboys die zeggen dat de concurrent, die het beter doet, erachter zit en ondertussen maar alle BS van Sony doorslikken. Ze zullen de hackers toch niet vinden. Elke goede hacker weet alles zo te spoofen dat ze onvindbaar zijn. De hackers van de eerste intrusie zijn ook niet te vinden. Hard voor Sony, maar ze moeten maar stof bijten na hun arrogantie en consument onvriendelijke gedrag.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  zielige mensen die niets beters te doen hebben… vandalisme

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Je zou bijna denken dat MS erachter zit! 🙂

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Waar blijft Grave met zijn reactie? Mag die altijd wel graag lezen. Ik zit hem als mijn puntenconcurrent voor nieuwsreacties, vriendschappelijk uiteraard. Dus bij deze even een reactie op die bericht: Schanden spreek ik van die mensen. Waarom niet je hackerskwaliteiten inzetten als een ”positieve hacker” die profielen, computers, sites hacked van criminelen, mensenhandelaren, sextoeristen etc. Daar zou je meer mee bereiken dan dit soort zielige zaligheid. In Amerika kun je voor dit soort dingen meer dan 30 jaar celstraf krijgen, maar ik veronderstel dat het in Japan erger is. Alleen al voor het medeplichtig zijn van het springen van… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Klopt, maar het is gewoon zo kansloos. Ik bedoel, 360 of PS3 beide goede consoles, kwestie van wat je smaak is qua games.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Zielige mensen zeg,die hackers.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Gast 10: Omdat het allemaal trieste fanboys zijn. Gasten die 14 jaar zijn en geen geld hebben voor beide consoles. Die moeten zo hun aankoop rechtvaardiggen, want je wil natuurlijk niet de mindere console hebben gekocht. Maar grow up people, geen console is minder dan de ander, boeit toch niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  En in de voorwaarden staat dat sony software mag veranderen, dus moeten niet zo emo doen dat other os weg is. Ik snap niet dat ze dat moeten hebben, je hebt toch een pc voor de rest. Maarja, laat ze maar hacken, in the end komen ze erachter en dan is het achter slot en grendel met die idioten.


  Naar boven
  21
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x