Guilty Gear -Strive- is nu verkrijgbaar voor digitale pre-order op PS4, PS5 en pc

thumbnail

Pre-orders voor Guilty Gear -Strive- zijn nu beschikbaar in de PlayStation Store en zullen vanaf 11 februari om 19.00 uur beschikbaar zijn voor pc. Het nieuwste deel in de veelgeprezen Guilty Gear-franchise, Guilty Gear -Strive-, zal op 9 april 2021 beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. De game is vanaf 6 april 2021 beschikbaar in Early Access* voor spelers die de Deluxe of Ultimate Edition pre-orderen.

Spelers kunnen kiezen tussen de Standard-, Deluxe– en Ultimate-editie. De Ultimate Edition is alleen beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Fysieke pre-orders voor de Standard Edition zijn nog steeds verkrijgbaar bij deelnemende winkels.

De Deluxe-editie voegt Season Pass 1 toe met vijf personages, twee fasen, een extra kleurenpakket voor de personages en een zijverhaal dat beschikbaar zal zijn in 2021, na de release van de game.

Spelers die de Ultimate-editie van Guilty Gear -Strive- pre-orderen, ontvangen, naast de early access en Season Pass, een digitaal artbook, digitale soundtrack en een extra personage-kleurenpakket.

Iedereen kan de Open Beta van de game uitproberen van 19 februari van 4:00 uur tot 21:00 uur op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Er is momenteel een online registratieplatform beschikbaar waarmee spelers zich kunnen aanmelden om de Open Beta te spelen op 18 februari vanaf 4:00 uur. De registratie kan hier worden gedaan zolang de aanbieding geldig is, aangezien het aantal Open Beta-codes voor vroege toegang beperkt is.

*Met Early Access kan er met dertien van de vijftien personages worden gespeeld. Voor de verhaalmodus is alleen de proloog beschikbaar vóór de release. Tijdens Early Access zijn online modi niet beschikbaar.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x