GTA Online Update: Los Santos Drug Wars Vanaf 13 December

thumbnail

Vanaf 13 december injecteert Los Santos Drug Wars een nieuwe psychoactieve soort chaos in Grand Theft Auto Online op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Ga regelrecht naar Blaine County en sluit je aan bij je oude vriend Nervous Ron en een nieuwe groep out-of-state misfits op een missie om hun stempel te drukken op de handel in psychedelica in Los Santos. Vecht tegen een onwaarschijnlijke coalitie van rijke hippies en schietgrage motorrijders terwijl je krachtige hallucinogenen kookt – in uitgebreide laboratoria of uit je eigen enorme rollende chemieset – in het eerste hoofdstuk van een nieuwe uitgebreide tweedelige verhaalupdate voor GTA Online.

Let op: Los Santos Drug Wars bevat een reeks wilde bijwerkingen, waaronder een nieuw te exploiteren bedrijf, nieuwe voertuigen en missies, en ervaringsgerichte upgrades. En dit is nog maar de eerste dosis — bereid je voor op nog veel meer spannende evenementen, belangrijke verhaal- en gameplay-updates en nog veel meer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx