GTA Online: The Cayo Perico Heist: nu verkrijgbaar

thumbnail

De grootste en meest actievolle update van GTA Online tot nu toe is hier: The Cayo Perico Heist.

The Cayo Perico Heist is onze manier om iedereen samen te brengen om op een veilige manier te feesten en te dansen, terwijl we spelers ook de kans geven om het op te nemen in onze grootste en beste Heist tot nu toe”, aldus Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. “Het is een moeilijk en uitdagend jaar geweest en we wilden iets maken waar iedereen plezier aan zou beleven – we kunnen niet wachten voor spelers om er mee aan de slag te gaan.”

De misdaadfamilie Madrazo heeft een probleem met een van hun leveranciers – de beruchte drugsbaron, El Rubio, dreigt met afpersing, tenzij ze opnieuw over hun voorwaarden kunnen onderhandelen. Nu is het aan de spelers om een ​​manier te vinden om te infiltreren in El Rubio’s zwaarbeveiligde privé-eiland, Cayo Perico, en te ontsnappen met zijn belastende dossiers en al het goud, kunst en geld dat ze kunnen dragen – en dat allemaal terwijl ze heelhuids proberen terugkeren naar Los Santos.

Voortbouwend op de reputatie van de game voor het ondersteunen van de underground cultuur en ook als platform voor het ontdekken van muziek, zal The Cayo Perico Heist drie nieuwe radiostations bevatten: Still Slipping Los Santos van de Britse DJ Joy Orbison; Kult FM gehost door Julian Casablancas van The Strokes en The Voidz met Mac DeMarco, David Cross en Tony Mac; en Music Locker Radio, die de clubgeluiden van Moodymann, Keinemusik en Palms Trax naar de ether van Los Santos brengen. The Cayo Perico Heist bevat ook belangrijke updates voor bestaande stations, Worldwide FM met Gilles Peterson en FlyLo FM van Flying Lotus voor in totaal 250+ nieuwe nummers.

The Cayo Perico Heist introduceert ook een reeks opwindende nieuwe wapens en voertuigen, waaronder een nieuwe zwaarbewapende onderzeeër, plus een groot aantal nieuwe updates over de hele wereld.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box