GTA Online- en Red Dead Online updates binnenkort beschikbaar

thumbnail

Omdat beide games de afgelopen maanden meer werden gespeeld dan ooit tevoren, weten we dat de community wacht op nieuws over updates voor GTA Online en Red Dead Online. Met veel enthousiasme kondigen we hierbij aan dat dat de games de komende weken toffe updates krijgen.

Voor Red Dead Online kunnen spelers vanaf morgen, dinsdag 28 juli, een enorme nieuwe update verwachten, met een nieuwe Frontier Pursuit die spelers kennis laat maken met de geheimen van het naturalisme als onderdeel van een gloednieuwe Role. Daarnaast komt er de komende maanden nog veel meer om te ontdekken en te spelen, zoals er een nieuwe Outlaw Pass, een hoop vanuit de community verzochte features en oplossingen en nog veel meer.

Er is ook een zomerupdate voor GTA Online onderweg die een leuke mix biedt van diverse nieuwe content uit de enorme hoeveelheid ervaringen van de game om van te genieten.

Spelers kunnen later dit jaar meer grote updates voor beide games verwachten, waaronder toffe nieuwe uitbreidingen en aanpassingen van een bestaande Role in Red Dead Online, en de grootste update ooit voor GTA Online, met daarin onze nieuwste variant van Heists op een geheel nieuwe locatie.

Community feedback

Dankzij jullie inzendingen via onze officiële feedbackkanalen, hebben we een aantal veelgevraagde functies toegevoegd via recente updates – waaronder muziekinstrumenten in Red Dead Online, de mogelijkheid om al je bedrijven te runnen via de Master Control Terminal in GTA Online en meer. Meer van jullie suggesties worden de komende weken toegepast op onze games, dus blijf je feedback sturen door je mening te delen via de GTA Online en Red Dead Online-feedback pagina’s.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze games voor iedereen leuk zijn, en zo goed mogelijk beschermd zijn tegen modders, cheaters, hackers en degenen die andere spelers willen lastigvallen. We zijn dit jaar al opgetreden tegen honderdduizenden spelers die betrapt werden op het overtreden van de communityregels in beide games. Help ons om onze communities veilig en leuk te houden door elke vorm van valsspelen direct in het spel of via onze speciale webrapportagetools te melden voor zowel Red Dead Online als GTA Online.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x