Grote seizoensupdate voor F1 Mobile Racing (2021) is nu beschikbaar voor Android en iOS

thumbnail

Vandaag hebben Codemasters en Electronic Arts Inc . de 2021-seizoensupdate uitgebracht voor F1 Mobile Racing, een officiële free-to-play mobiele game van het 2021 FIA Formula One World Championship. Met wereldwijd meer dan 35 miljoen downloads tilt F1 Mobile Racing de actie nu naar een nieuw niveau met epische real-time PvP-races, bloedstollende wereldwijde uitdagingen en verbeterde grafische kwaliteit, inclusief een gloednieuwe carrière-modus in een binnenkort verwachte update.

Spelers kunnen achter het stuur kruipen van de officiële wagens van het 2021 FIA Formula One World Championship, of hun F1-bolide ontwerpen om op de officiële circuits van dit seizoen te racen tegen echte spelers, tegen de klok of tegen intelligente AI-tegenstanders. Bijgewerkte audio en een visuele vernieuwing maken F1 Mobile Racing realistischer dan ooit, met content en nieuwe evenementen die regelmatig worden toegevoegd.

Voortbordurend op het succes sinds de release in 2018 zorgt de update van F1 Mobile Racing voor een verfijning en de uitbreiding van features als wagenontwikkeling, customization en nog veel meer. Bovendien is de gloednieuwe carrière-modus binnenkort speelbaar in een toekomstige update die binnenkort wordt uitgebracht. Spelers kunnen een team vertegenwoordigen van de F1-startopstelling van dit seizoen, hun bolide upgraden en de hoogste plek op het podium bereiken in het hoogtepunt van de motorsport: overal en altijd.

“De 2021 seizoensupdate van F1 Mobile Racing is een belangrijke stap voorwaarts, die nadruk legt op de adembenemende actie van de Formule 1 via een complete visuele vernieuwing, verfijnde gameplay en nieuwe game features”, aldus Vincent Meulle, Executive Producer bij Codemasters. “Of spelers nu om de eer racen in Duels, meedoen aan onze enorme selectie PvP-evenementen of hun spelervaring aanpassen met nieuwe onderdelen en ontwerpen, we vinden het fantastisch om iedereen meer mogelijkheden te geven om hun F1-dromen te realiseren.”

De 2021-seizoensupdate van F1 Mobile Racing is nu beschikbaar op compatibele iOS- en Android-apparaten. Voor F1 Mobile Racing-nieuws volg je de officiële sociale kanalen op Instagram en Twitter, plus de officiële Facebook-groep.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box